De 6 Redenen Voor Professionele Pasfoto's op Maat bij Ink N Coffee

Ervaring en Vakmanschap
Onze ervaren fotografen hebben de expertise en het vakmanschap om hoogwaardige pasfoto's te maken die voldoen aan alle officiële eisen.
Hygiëne en Veiligheid
We hechten grote waarde aan hygiëne en volgen strikte sterilisatieprotocollen om ervoor te zorgen dat elke pasfoto-sessie veilig en schoon verloopt.
Brede Keuze
Of je nu een pasfoto nodig hebt voor je paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of visum, wij bieden pasfoto's die voldoen aan de specifieke vereisten van elk document.
Persoonlijke Aandacht
Bij Ink N Coffee geloven we in een persoonlijke benadering. Onze fotografen luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat de pasfoto's jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelen.
Snelle Service
We begrijpen dat tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om je pasfoto's snel en efficiënt te maken, zodat je weer snel verder kunt met je dagelijkse bezigheden.
Nauwkeurigheid en Kwaliteit
We streven naar nauwkeurigheid en kwaliteit in elke pasfoto die we maken. Onze fotografen zorgen ervoor dat de belichting, compositie en achtergrond perfect zijn, zodat je een pasfoto ontvangt waar je trots op kunt zijn.

Dit zeggen onze klanten over ons

Sanai Vossen
Sanai Vossen
2023-05-23
Vandaag een vch laten zetten netjes geholpen door wil, mooi gezet en goede service. Werd ook erg hygiënisch gewerkt.
Susanne de Bruin
Susanne de Bruin
2023-05-23
Vandaag een tattoo laten zetten bij Tanya. Ze heeft me super tips en advies gegeven en ik ben heel enthousiast met het resultaat. Vanaf nu mijn vaste tatoeëerder.
isabella Puetz
isabella Puetz
2023-03-07
Sind mega nett und hab mir da mein nasenpircing machen lassen und bin mega zufrieden. Sehr schön da.ich Kann es nur weiter empfehlen .
Aziz Geeraets
Aziz Geeraets
2023-03-04
Hier geweest voor pasfoto's. Snelle service voor een mooi prijsje!
Heather TL
Heather TL
2023-02-07
Great location. Got an industrial piercing as a walk in. Staff was professional and courteous.
Jean Peeters
Jean Peeters
2023-01-01
Mijn nieuwe tattoo en piercing laten zetten bij Ink N Coffee. Gezellige en verzorgde nette zaak met vakkundige mensen! Heel tevreden over mijn mooi en strak gezette tattoo en piercing. Ik zal Ink N Cofffe zeker aanbevelen en kom hier zelf zeker nog terug!
nicol hoven
nicol hoven
2022-11-01
Top geadviseerd, bekwaam, vriendelijk, en nemen alle tijd voor je
Carmen Grotthaus
Carmen Grotthaus
2022-10-28
Hallo Habe mir heute 2 piercings stechen lassen. Super Beratung und mega nett. Macht weiter so.danke

Professionele Pasfoto's maken bij Ink N Coffee in Roermond

Bij Ink N Coffee in Roermond zorgen we voor professionele pasfoto’s die voldoen aan alle officiële vereisten. Of je nu een pasfoto nodig hebt voor je paspoort, identiteitskaart of visumaanvraag, wij staan klaar om je te helpen. Onze vriendelijke medewerkers zorgen voor een snelle en betrouwbare fotosessie, waarbij we ervoor zorgen dat je pasfoto aan alle specificaties voldoet. Vertrouw op Ink N Coffee voor hoogwaardige pasfoto’s die jouw identiteit op een nauwkeurige en professionele manier weergeven.

Ook hebben we horloges, sieraden, oorbellen & piercings.

Ontdek onze uitgebreide collectie horloges, sieraden, oorbellen en piercings bij Ink N Coffee. Naast onze deskundige tatoeages en piercings bieden we ook een prachtige selectie accessoires om jouw stijl compleet te maken. Van trendy horloges tot elegante sieraden, wij hebben iets speciaals voor elke smaak. Laat jezelf stralen met onze unieke combinatie van kunst en mode.

 
 

 

 

Veelgestelde vragen pasfoto's

    • Voor een geldige pasfoto moet je gezicht duidelijk zichtbaar zijn, zonder accessoires die het gezicht bedekken, zoals een bril met donkere glazen. Daarnaast moet de foto recent en in kleur zijn, met een neutrale achtergrond.

       

    • Bij Ink N Coffee kun je zowel met als zonder afspraak langskomen voor het maken van pasfoto’s. Het is altijd handig om vooraf te bellen of online een afspraak te maken om wachttijden te voorkomen.
    • De duur van het maken van pasfoto’s kan variëren, maar over het algemeen duurt het proces slechts enkele minuten. Onze fotografen werken efficiënt om ervoor te zorgen dat je snel je pasfoto’s kunt ontvangen.

In de meeste gevallen moet je je bril afzetten voor de pasfoto, tenzij je om medische redenen een bril draagt die je normaal gesproken altijd draagt. Het is echter raadzaam om vooraf de specifieke regels te controleren die gelden voor het document waarvoor je de pasfoto nodig hebt.

Ja, bij Ink N Coffee bieden we de mogelijkheid om een digitale kopie van je pasfoto te ontvangen. Hierdoor kun je de pasfoto ook digitaal gebruiken voor online toepassingen of documenten.

Kom je er niet uit?

Geen probleem! Ook als je er wel al uit bent, staan we je graag te woord en liever nog te naald. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bekijk onze andere contact mogelijkheden.