Wij zijn Ink N Coffee

Wij zijn Ink N Coffee, een gepassioneerd team van professionals in Roermond. Met een liefde voor kunst en vakmanschap zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van tatoeages, piercings, oorbellen schieten, pasfoto’s maken en meer.

Bij ons draait alles om het creëren van unieke ervaringen en het leveren van uitstekende resultaten die onze klanten met trots kunnen dragen. Met onze expertise, aandacht voor detail en persoonlijke benadering willen we een plek creëren waar creativiteit en kwaliteit samenkomen. Bij Ink N Coffee staan we klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en een blijvende indruk achter te laten.

 

 
 

 

 

Dit zeggen onze klanten over ons

Sanai Vossen
Sanai Vossen
2023-05-23
Vandaag een vch laten zetten netjes geholpen door wil, mooi gezet en goede service. Werd ook erg hygiënisch gewerkt.
Susanne de Bruin
Susanne de Bruin
2023-05-23
Vandaag een tattoo laten zetten bij Tanya. Ze heeft me super tips en advies gegeven en ik ben heel enthousiast met het resultaat. Vanaf nu mijn vaste tatoeëerder.
isabella Puetz
isabella Puetz
2023-03-07
Sind mega nett und hab mir da mein nasenpircing machen lassen und bin mega zufrieden. Sehr schön da.ich Kann es nur weiter empfehlen .
Aziz Geeraets
Aziz Geeraets
2023-03-04
Hier geweest voor pasfoto's. Snelle service voor een mooi prijsje!
Heather TL
Heather TL
2023-02-07
Great location. Got an industrial piercing as a walk in. Staff was professional and courteous.
Jean Peeters
Jean Peeters
2023-01-01
Mijn nieuwe tattoo en piercing laten zetten bij Ink N Coffee. Gezellige en verzorgde nette zaak met vakkundige mensen! Heel tevreden over mijn mooi en strak gezette tattoo en piercing. Ik zal Ink N Cofffe zeker aanbevelen en kom hier zelf zeker nog terug!
nicol hoven
nicol hoven
2022-11-01
Top geadviseerd, bekwaam, vriendelijk, en nemen alle tijd voor je
Carmen Grotthaus
Carmen Grotthaus
2022-10-28
Hallo Habe mir heute 2 piercings stechen lassen. Super Beratung und mega nett. Macht weiter so.danke

Het Verhaal Achter Ink N Coffee: Kunst, Koffie en Samenleving

Bij Ink N Coffee geloven we dat kunst niet alleen een vorm van zelfexpressie is, maar ook een krachtig middel om verbinding te creëren binnen de samenleving. Onze passie voor kunst en creativiteit heeft ons ertoe gebracht om Ink N Coffee op te richten, een plek waar kunst en koffie samenkomen in een unieke en inspirerende omgeving.

Het verhaal achter Ink N Coffee begon met de visie om een ruimte te creëren waar mensen zich kunnen uiten, geïnspireerd kunnen raken en zich thuis kunnen voelen. Met ons team van getalenteerde tatoeëerders, piercers, fotografen en baristas streven we ernaar om een omgeving te bieden die gastvrijheid, creativiteit en vakmanschap omarmt.

De 6 Standpunten van Ink N Coffee

Kwaliteit boven alles
Bij Ink N Coffee streven we altijd naar de hoogste kwaliteit in al onze diensten, of het nu gaat om tatoeages, piercings, oorbellen schieten of pasfoto's maken. We werken met ervaren professionals en gebruiken hoogwaardige materialen om de beste resultaten te garanderen.
Veiligheid voorop
Veiligheid staat bij ons voorop. We volgen strikte hygiëne- en sterilisatieprotocollen om ervoor te zorgen dat al onze procedures schoon en veilig verlopen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gezondheid en welzijn onze hoogste prioriteit hebben.
Creativiteit en individualiteit
We geloven in de kracht van creativiteit en moedigen iedereen aan om hun eigen individualiteit te omarmen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een unieke tatoeage of het kiezen van een bijzondere piercing, we staan klaar om je te helpen jouw persoonlijke stijl tot leven te brengen.
Respect en inclusiviteit
Bij Ink N Coffee verwelkomen we mensen van alle achtergronden, geslachten, seksualiteiten en overtuigingen. We streven ernaar een inclusieve en respectvolle omgeving te creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.
Duurzaamheid en milieubewustzijn
We hechten veel belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door het gebruik van duurzame materialen en verantwoorde werkpraktijken.
Klanttevredenheid
Bij Ink N Coffee streven we naar 100% klanttevredenheid. We begrijpen dat het zetten van een tatoeage, het laten zetten van een piercing of het maken van pasfoto's een persoonlijke ervaring is.

Veel & Meest Gestelde Vragen

Absoluut! Bij Ink N Coffee staat veiligheid en hygiëne voorop. We werken volgens strenge sterilisatiemethoden, gebruiken alleen hoogwaardige materialen en volgen de richtlijnen van de GGD. Je kunt erop vertrouwen dat onze tatoeages en piercings veilig en hygiënisch zijn.

 
 

 

 

Ja, we raden aan om een afspraak te maken voor een tatoeage of piercing. Op die manier kunnen we voldoende tijd en aandacht besteden aan jouw wensen en ervoor zorgen dat we de beste resultaten leveren. Je kunt eenvoudig online of telefonisch een afspraak maken.

Het ervaren van pijn kan variëren, afhankelijk van je persoonlijke gevoeligheid en het type piercing. Onze professionele piercers doen er echter alles aan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Ze zullen je begeleiden tijdens het proces en zorgen voor een zo pijnloos mogelijke piercingervaring.

Zeker! We moedigen creatieve inbreng van onze klanten aan. Als je een eigen ontwerp hebt, kun je dat met ons bespreken. Onze getalenteerde tatoeëerders zullen samenwerken om jouw ideeën om te zetten in een uniek kunstwerk dat perfect bij jou past.

  1. We streven ernaar om pasfoto’s direct beschikbaar te maken. In de meeste gevallen duurt het slechts enkele minuten om een pasfoto te maken en af te drukken. Je kunt dus snel en gemakkelijk jouw pasfoto ontvangen, zonder lange wachttijden.